2009. november 30., hétfő

Fácskák



Talán emlékeztek még a "csudaszínre" sikeredett festett anyagomra. Végülis ez lett belőle. A mintát Aliolka blogjában találtam,és rögtön beleszerettem. Annyira,hogy készítettem még egyet,kékre fehérrel. Ő még nem kapta meg a végleges formáját. Nagyon sajnálom,hogy a bordónak a varrása nem lett teljesen tökéletes,de a színei nagyon tetszenek!

2009. november 29., vasárnap

Játék


Ezúttal Belinda hirdetett játékot az ünnep közeledtének jegyében. Gyertek ti is!

2009. november 23., hétfő

Egy kosárnyi apróság



Pontosan ennyi készült a hétvégén. Na jó,a nagy részük félkész állapotban volt,többnyire csak készre kellett varrni. Dehát nekem éppen ez megy a legnehezebben.
Egy részük Katalin napra készült,a többi már karácsonyra. No és vannak,amiket nem mutathatok,mert titkos project részét képezik:))

2009. november 19., csütörtök

Könyves ajándék Mszabutól


Tegnap megérkezett Mszabutól a HE könyves játékának ajándéka. Nagyon szép dolgokat kaptam,mindennek nagyon örülök.
Éva,Lilla,köszönöm szépen!
( A képet a HE blogjából kölcsönöztem:))

Nyomoztam...

Eljutottam a postára. Nagy meglepetésemre nagyon kedvesek és készségesek voltak. Elmondtam a problémámat,rögtön indítottak egy "tudakozványt" ( hú,ez a szó!),amiből kiderült,hogy a feladást követő napon kézbesítették az általam keresett küldeményt. Természetesen a következő kérdésem az volt,hogy ki vette át,ki írta alá. Na,ez már nehezebb ügy,akkor indítanak egy kiterjesztett tudakozványt. Itt már furcsákat kérdeztek tőlem,pl. hogy hol van Pesten ez az utca, meg hogy milyen súlyú volt a levél. Tudom,hogy sok mindenben felületes vagyok,de odáig biztosan soha nem fogok eljutni,hogy feladás előtt konyhai mérlegre tegyem a levelet. Na,újabb hibámra derült fény.
A lényeg az,hogy az ígéret alapján egy héten belül levélben értesítenek róla,hogy mit derítettek ki,ki írta alá az átvételi elismervényt.
Katha,onnan kezdve a tiéd a feladat,hogy ha fontosnak tartod,megtudd,ki élt vissza a neveddel.
Én mindenesetre elkészítem az ajándfékot még egyszer,és újra küldöm,most már szigorúan tértivevénnyel.

2009. november 16., hétfő

Bosszúság

Ha már itt vagyok,kidohogom magam.
Írtam a múltkorában,hogy nem kaptam visszajelzést egy HE ajándékról. Hát most feltettem a pléhpofát,és rákérdeztem. És képzeljétek el,nem ért oda! Én még soha nem jártam így,pedig évek óta küldözgetem az rr-eket,magazinos hímzéseket stb.
Most készülök a postára,szerencsére az ajánlott szelvény még megvan,dehát még szeptember elején adtam fel,ki tudja,mit mondanak rá...
Mindenesetre elkeserítő,hogy ennyi pénzt elkérnek a postai szolgáltatásért,és ilyen megbízhatatlan.
De annyi tanulságot levontam belőle,hogy meglepetés ide vagy oda,legközelebb azt is kiírom,kinek adtam fel,kinek kell várnia.

EREDMÉNY!!!!!!

Sziasztok,kedves Játszótársak!

Másképp terveztem az erdményhirdetést,de a technika ( vagy a sors?) közbeszólt,a gépem tegnap felmondta a szolgálatot,így most a suliban kontárkodok:))

Szóval,ha nem is a 100. bejegyzésre hirdettem a játékot, mégis sikerült kapcsolatba hozni vele,mert ez a 100. bejegyzésem!

Na jó,tudom,hogy ez kevésbé érdekel benneteket,inkább az eredmény.

33-an tiszteltetek meg vele,hogy jelentkeztetek a játékra. Ennek nagyon-nagyon örültem,ezek szerint a munkám méltó arra,hogy valaki örömét lelje benne.
A többség az ajándékláncban is benne volt,így sok név kétszer került a szütyőbe.
Ne haragudjatok,de itt nincs módom fénykép feltöltésére,remélem,elhiszitek nekem,hogy ha közjegyző nem volt is,azért tisztességesen zajlott a sorsolás,amelynek nyertese:

DIA

Dia,légy szíves nyilatkozni,hogy melyik díszt szeretnéd,illetve küldd el a posta címedet,légy szíves!
Valószínű,hogy csak holnap ilyenkor jutok megint géphez:(((

2009. november 14., szombat

EMLÉKEZTETŐ

Kedves Olvasóim! Szeretnélek emlékeztetni benneteket,hogy a játékom holnap véget ér,hétfőn sorsolok. Aki még szeretne jelentkezni,holnap éjfélig megteheti. Azt se felejtsétek el,hogy aki az ajándékláncban is részt vesz,dupla eséllyel indul a sorsoláson!

2009. november 13., péntek

Hímezgettem ezt-azt





Ezen a héten már a karácsony jegyében készültek a hímzések. Ez volt a munka könnyebbik része, a számomra nehezebb most következik:készre kellene varrni őket. Jaj,mi lesz ebből????

2009. november 9., hétfő

Játék Dórinál

Dórinak már 50 rendszeres olvasója van,ebből az alkalomból játékot hirdetett.

Ha nem vigyázok,én meg lassan megírom a 100.bejegyzést:))

Ajándék érkezett




Ma meglepit hozott a postás,megkaptam a blogos játék ajándékát Méhikétől. Egy gyönyörűséges nesszeszer és egy pénztárca.
Nagyon örülök neki,mivel imádom a foltokat,de én nem tudom csinálni,így viszont van már nekem is!
Köszönöm szépen,Méhike!

2009. november 7., szombat

Találkoztunk


Kellemes délutánt töltöttünk Gyöngyösön a Heves megyei xszemező lányokkal. Jót beszélgettünk,csodáltuk egymás munkáit,kikapcsolódtunk.
Az én nagy szívfájdalmam az volt,hogy nagyon szerettem volna megnézni Andi Tiffany üveg kiállítását a főiskola könyvtárában,és nem volt nyitva!:((



Hazaérve felnéztem a netre,és egy kedves blogdíj várt Picurkától. Mónika,nagyon szépen köszönöm!
Továbbadom a díjat Miaanyának,Rozandinak,Mankának

Prábálkozom,tehát vagyok:)))


Remélem,Descartes bácsi nem haragszik meg rám,hogy így elferdítettem a mondását.:))
Nem hagyott nyugodni a fimo,ki kellett próbálnom. Van még mit gyakorolni,de azért nem szörnyűségesen rossz.
Most be vagyok sózva,mert mindjárt indulok Gyöngyösre,ott találkozunk az xszemes lányokkal. Szeretnénk megnézni Andi Tiffany üveg kiállítását is a főiskola könyvtárában,de most néztem,hogy a könyvtár szombaton nincs nyitva. Nem tudom,a kiállítás miatt esetleg mégis? Reménykedem.

2009. november 6., péntek

Nőci



Kedves barátnőm ma ünnepli a szülinapját,neki készült ez a meglepi.
Timike,innen is Isten éltessen!

2009. november 4., szerda

Rénszarvas


Az utóbbi napokban ezen ügyködtem. Egyik kolléganőm kérésére készült. Nekem egy kicsit furi a minta,az én ízlésemnek túl modern. A minta egyébként a Praktika mellékletében található.

2009. november 2., hétfő

Csak én jártam így?

Egy kicsit csalódott vagyok.
Mint láthatjátok,szeretek játszani,ajándékot adni,és nem titkolom,kapni is. De mostanában elég gyakran csalódás ér. Lelkesen veszek részt a HE játékaiban. A sok héttel ezelőtt feladott konyhás ajándékomról semmi visszajelzés nem érkezett. Az őszi és a könyves játék határideje is letelt,ha emlékeztem,mutattam,miket küldtem. Én még egyiket sem kaptam meg. Továbbra is úgy gondolom,hogy ha vállalok valamit,akkor az elsőbbséget élvez. Ha mégis olyasmi jött közbe,ami akadályoz,akkor jelzem annak,aki rám vár...
És nagyon érdekesnek tartom azt is,ahogy itt,a blogos játékban jártam. Szeptember első felében lettem nyertese egy ilyen játéknak,a szervezője akkor elkérte a címemet,hogy majd küldi a nyereményemet. Azóta semmi. Akkor minek hirdeti meg a játékot? Ti jártatok már így?
Félreértés ne essék,nem a mohóság beszél belőlem,csak úgy gondolom,ennyi tisztelet jár a másiknak. Vagy ódivatú a gondolkodásom?

Gyöngyre csábultam


Mindig csodálattal nézem a más technikával készült dolgokat,mert én olyat nem tudok. Így most jelentkeztem egy ilyen játékra,hátha...
Itt ti is megtehetitek.