2012. április 6., péntek

Vége:(((((

Nagyon fáj a szívem,de ki kell mondani: végéhez ért az ajándéklánc. Mivel eltelt egy hónap,és nem volt újabb jelentkező,így az eredeti játékfelhívás értelmében itt vége van:(((

7 megjegyzés:

  1. Szerintem nem szakadt ez még meg! Lehet egy újabb időpontban újra kezdhetnénk!!!!:-)))) Mondjuk úgy, hogy nincs vége, csak megszakitod egy kicsit....:-))) Szebb így nem???:-)))

    Kellemes húsvéti ünnepeket kivánok!

    VálaszTörlés
  2. Az én PIF-emre sem jelentkezett senki. De másnál is látom, hogy nem jelentkeznek. Én is gondolkodtam, hogy mi legyen, de magamból kiindulva látom, hogy baromi leterheltek vagyunk mostanában, ilyen meg olyan problémákkal küzdünk, és nincs időnk. Én majd még később meghírdetem, de most tényleg nincs rá kapacitásom. A tiédre eddig még nem mertem jelentkezni, mert vannak kötelezettségeim más irányban is. De terveztem, hogy majd egyszer. Szerintem nem a nyári időszak kedvez az ilyen játékoknak, hanem a téli, bent ülősek:)

    VálaszTörlés
  3. Latinka, cseppet se szomorkodj, mert ez olyan játék, ami nagyon sikeres volt, bármikor újra kezdhető, csak az emberek nem érnek rá! Indul a kert szezonja, meg a sok baj, probléma mindenhol! Az embernek alig van ideje a saját blogját rendezni..., szégyen ide, vagy oda!:(
    Szomorú a két utolsó bejegyzésed..., remélem hamarosan valami jóval jelentkezel!!! Fel a fejjel!!!
    Boldog Ünnepeket és kellemes családi együttlétet kívánok szeretettel!:)

    VálaszTörlés
  4. Nem is igazán tudom mit mondjak, hisz a kezdetektől részt veszek benne, és nagyon nagyon szeretem! Az első olyan játéklánc ahol a résztvevők 99%-a becsülettel teljesíti a feltételeket. Nagyon nagyon reménykedem, hogy lesz folytatása, rám számíthatsz.
    Köszönöm a befektetett energiádat idődet hitedet!
    Veled szomorkodom- és reménykedem!
    Kellemes ünnepeket kívánok!
    Szeretettel:
    Kata

    VálaszTörlés
  5. Én is gratulálni szeretnék - Neked, mint ötletgazdának, de a sok-sok lelkes résztvevőnek is! :) Megnéztem, szerintem nagyon sikeres akció volt! Kíváncsian várom, mit találsz ki most (olvastam a következő bejegyzésed is már :)))

    VálaszTörlés
  6. Ó de sajnálom! De ez a játék tartja szerintem a blogjátékcsúcsot! Nagyon örülök, hogy kitaláltad és játszhattam benne! Köszönöm!

    VálaszTörlés