2009. szeptember 13., vasárnap

Szuper szombat

A fonalak feltekerve.
És akartam még mutatni az anyagokat,meg még mást is,de a vadi új elem ennyit bírt,úgyhogy a töltőre teszem a régit,és utána folytatom.





Az xszemes oldalon szerveződött a Heves megyeiek csoportja. Nem vagyunk sokan,és cserélődnek is az emberek,de néhányan, a "kemény mag",időnként személyesen is szoktunk találkozni.
Most először ez nem nyilvános helyen történt,ugyanis hozzánk hívtam a többieket. Persze nem minden hátsó szándék nélkül! Ugyanis amolyan szöszmötölős szombatot terveztem: egy kis festegetés, szalaghímzés, varrógépbűvölés. Mondanom sem kell,mindenre nem jutott idő,annyit nézegettük egymás munkáit,pletykáltunk,hogy kifutottunk az időből. A sok tervből csak a festés valósult meg. A továbbiakban a nap eseményei képekben:


Ezt soha nem fogom megszokni,hogy fordított sorrendben jelennek meg a képek. Szóval a szorgoskodó lányok,Miaanya és a háttérben MEmese.
Aztán a száradó fonalak.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz dolgokat készítettetek, szép színeket alkottatok. Sokat voltatok az eszembe, de egy kavargós gyomrú kismamának csak ennyi jár.

    VálaszTörlés
  2. Hiányoltunk is,Andi!!!! De megbeszéltük,hogy az ősszel még összehozunk egy gyöngyösi dumcsizós találkát is. Oké?

    VálaszTörlés
  3. Jaj de jó! Remélem nem lesz semmi bajom, és mehetek!

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon jó volt!!! Remélem mihamarabb sikerül összehozni a gyöngyösi talit:)))

    VálaszTörlés