2010. november 29., hétfő

Egyveleg:))


Próbálkozom...


Apróságok...
Nagy gond:milyen színe van a rénszarvasnak?? Aki tudja,mondja meg! nekem egyik sem az igazi. Azóta már készen van a harmadik színnel is,az sem nyert. Lehet,hogy meg kellene látogatni egy rénszarvast,kezemben egy barna színskálával,és összehasonlítani:))

9 megjegyzés:

  1. Mennyi szépség!
    Rénszarvasnak esetleg DMC 167 illetve 839 ?

    VálaszTörlés
  2. Mind, mind nagyon szép, nem is tudom, melyik tetszik jobban! A harangocska keretben, talán azért érdekes nekem, mert még nem láttam ilyet. Az előző bejegyzésedben a csillagocska is nagyon tetszik, de az a gyönyörű párnahuzat, mindent visz. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik mind! Én sokat nem filóztam a rénszarvasok színén, amit tegnap a blogomra felraktam díszt, azon is két különböző színnel hímeztem a szarvasokat, ráadásul nem is olyannal, amit a minta írt, mert nem volt itthon olyanom. Ránézésre kiválasztottam két színt és azokkal csináltam. De ezek is jól néznek ki, bár leginkább a két kis kacsa közötti Rudolf tetszik. :-)

    VálaszTörlés
  4. Hihi! Nagyon tetszik Leki válasza: DMC 167...
    Egy igazi hímző rögtön fonalkódban ír. :)Én csak azt írnám, hogy talán sötétbarna. :) Szépek az apróságaid! :D

    VálaszTörlés
  5. Juj, de szépek!!! Nekem mind nagyon tetszik, de talán a harangocska feletti kis tatyók a legjobban! Ugyan gőzöm sincs, hogy mire való!:D

    VálaszTörlés
  6. Ó, hát eszembe juthatott volna a karikáról!..:( Egy biztos, hogy arra nem használnám!:)))) Ahhoz túl szépek!!!

    VálaszTörlés