2012. február 14., kedd

Szerintetek?????

Szerintetek van létjogosultsága az ilyen típusú ékszernek? Felvenné valaki? ( Én mondjuk a nyakamba tettem ma és nem vette ki senki; viszont meg se dicsérte senki:))
Nagyon foglalkoztat a téma: hogyan lehetne az xszemest ékszerkészítéshez felhasználni? Van néhány ötletem,csak olyan nehezen jutok el a megvalósításig...
Addig is nagyon érdekelne,hogy lenne-e olyan,aki viselne ilyet. ( Bár,ahogy nézegetem a Meskát,vannak ennél elvetemültebbek is:))

18 megjegyzés:

 1. Nagyon kis helyes. Én szívesen viselném... bár a nyakamban lehet picit nagyobb jó lenne. A medál akasztó méreteit alapul véve nem lehet olyan nagy a madárka, szóval őt jobban el tudnám képzelni füliként. (Fülbevaló mániás vagyok, és ez igazán különleges darab lenne)

  VálaszTörlés
 2. Nekem nagyon tetszik, remek ötlet, igazán egyedi! Én is szívesen viselném :)

  VálaszTörlés
 3. Ebben az a szép - amellett, hogy kitűnő munka, helyes darab, és abszolút hordható -, hogy sosem voltam x-szemező, jobban mondva csak egy két mintán próbálgattam, mégis megrohant pár ötlet a látottak alapján. :D

  VálaszTörlés
 4. Hát most ezt nem mondod komolyan?! Szerintem nagyon jó ötlet! És olyan szép ez a medál! Persze, hogy boldogan viselném! Szerintem nagyon jó elgondolás, hogy a xszemes hímzésből készítesz ékszert! Filc alap is tökéletes, de valahol pont láttam nagyobb medál alapokat, amiket szintén fel lehetne használni szerintem. Sőt még gyűrűt is!

  VálaszTörlés
 5. Drága Latinka! te sem tengsz túl az önbizalomtól,ahogyan én sem.:)Nekem pont ez a mini jön be.Csodás!!!!!Gyorsan védd le,valahogy,mert mire észbekapsz, lekoppintják tőled és már árusítják is,aztán már nem lehet megmagyarázni,hogy ezt te találtad ki!
  Nagy lehetőség van benne!!!!!

  VálaszTörlés
 6. Szerintem is szuper ötlet!!! Be kéne építeni valami medál alapba, vagy mibe.., érted mire gondolok? Olyan fém izébe szépen betuszkolni, kisimítani!:D Amilyen formájú az alap, olyanokat gyárts bele! Tündéri!:)

  VálaszTörlés
 7. Szerintem is nagyon szuper, én biztosan szívesen hordanám, Lehet, hogy csinálok is magamnak egyet, mondjuk egy kissé megkésett Valentin napi ajándékot, ha már mástól úgysem kapok.

  VálaszTörlés
 8. Szuper ötlet, szép és egyedi!! ..érdemes lenne továbbfejleszteni!!!
  :-)

  VálaszTörlés
 9. Én is szívesen hordanám,nagyon szép.
  néhány ötlet:
  http://www.etsy.com/shop/skrynka

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok!:))
  Mammka,pont ez az,ami nagyon távol áll tőlem:)
  A fém alap valóban sokkal mutatósabb,ha emlékeztek még az előző medálomra:)
  Julcsi,valaki már éppen ajánlotta tegnap ezt a hölgyet,azok sem olyan nagy számok:))

  VálaszTörlés
 11. Szia! Én is szívesen hordanám, nagyon tetszik a medál, de inkább kék bőr lánccal tudnál elképzelni.
  Csak így tovább a keresztszemes ékszerek készítésében!!! :) Jó ötlet!

  VálaszTörlés
 12. Latinka: tudom,hogy távol áll tőled,azért írtam.:)♥ Tőlem is távol áll, de hajt a szükség....

  VálaszTörlés
 13. Bakker, mennyit agyaltam ilyen ékszereken, de időhiány miatt már rég letettem róla:(.

  Remélem nem hagyod annyiban és szuper ékszereket fogsz csinálni!

  Szerintem abszolúte hordhatóak.

  VálaszTörlés
 14. Én senki vagyok??? :( Pedig megdicsértem, mihelyt megláttam.. :)

  VálaszTörlés
 15. Én is felvenném, nem is kérdéses :)
  A minta nagyon aranyos és egyszerű, mindenképpen viselhető, abban biztos lehetsz :)

  Azon nem kísérleteztél véletlenül, hogy a nyaklánc kapcsát az anyag csücskére tedd (persze olyan mintával, ami így elforgatott). Az is adna neki még egy kis különlegességet... szerintem :)

  VálaszTörlés
 16. Látom, te is ékszer-készítésre adtad a fejed. Szerintem aranyos és hordható is. Nekem meg az üveglencsés ékszerek tetszenek, és akarok majd olyat is csinálni, aminél xszemes van a medál alapban, csak hát annyira kicsik ezek a medálok, hogy nem tudom, találnék -e hozzá elég picike mintát. Max. ha nagyon sűrű, 40-es anyagra hímeznék és miniben, 1*1 szálon.

  VálaszTörlés
 17. Csatlakozom a tömeghez, nagyon jó kis ötlet ez a kedves medál! Szerintem is érdemes tovább fejleszteni!!

  VálaszTörlés
 18. Bár én nem vagyok egy madaras típus (pont annyira nem szeretem őket, mint a katicákat és más bogarakat, tudom, rossz gyerekkorom volt), de ez a kis cukiság még nekem is tetszik:)!

  VálaszTörlés