2012. február 2., csütörtök

Töprengés

Először azon,hogy megírjam-e ezt a bejegyzést...valójában azonban azon,hogy miért így működnek a dolgok.
Tudjátok,hogy szeretek játszani és játékot szervezni. Az utóbbi páros játékok azonban csalódást okoztak. Több résztvevő is jelezte,hogy nem kapott ajándékot,bár ő elküldte a párjának. Kerestük az érintetteket,de nem válaszolnak a levelekre. Miért??? És miért jelentkeznek egy játékra,ha nem teljesítik a feltételeket? Miért jó másnak csalódást okozni?
Először arra gondoltam,hogy én küldök ajándékot a pórul járt játékosoknak. Készült is ajándék...aztán eszembe jutott,hogy tényleg ez lenne a megoldás? Ez a feladatom? Nem tudom.
Én is csalódtam már. Korábban ajándékozós játékban,de itt a blogon is,amikor PIF játékra jelentkezve elküldtem a hozzám jelentkező három játékosnak az ajándékot,én pedig vártam az enyémet...vártam...vártam. Már nem várom.
Szerintetek van megoldás? Vagy gondolja át mindenki,mielőtt ilyen játékra jelentkezik,hogy ilyen is történhet?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Mindenesetre ilyen játékot biztosan nem szervezek egy darabig.

11 megjegyzés:

  1. Sajnálom..... Mindenhol előfordul az ilyesmi...nem csak bloggeren, hanem rr-ekben eltűnnek a kendőkkel és hasonlók....
    Erre nem lehet mit mondani....

    VálaszTörlés
  2. Sajnos én is jártam már így, de tudod, a remény hal meg utoljára, és szerintem mindig több az, aki vállalja a játékban megígérteket. Én pl. azt tapasztaltam, hogy itt, a blog világban olyan önzetlenül segít mindenki, minta, tanács, stb. küldése. Még azt is le merem írni, hogy barátságok is szövődnek, pedig élőben még nem is találkoztunk. Én nagyon örülök, hogy Rátok találtam, köszönöm, hogy vagytok!:)
    A játék hirdetést pedig ne hagyd abba. Az is lehet, hogy már nem blogol az illető, vagy valami olyan történt, ami miatt nem tudod elérni.
    Én lelkesen várom az újabb játékot, még az is lehet, hogy ismét benevezek a játékláncodba.

    VálaszTörlés
  3. Húha, nehéz kérdés. Hogy elveszik a lelkesedés, az biztos. Vannak, akik komolytalanul veszik ezt az egészet. Én Rita játékával is úgy vagyok, hogy nagyon szerencsésen a kék csapatba kerültem, mert itt minket elkerülnek hasonló problémák. Jelenleg először vagyok benne PIF játékban is, ennek még ideje van kibontakozni, így nem tudok nyilatkozni. Hogy én nem indítanék ilyent, az valószínű. Részt már szívesen veszek, készítek is szívesen, de nem indítanék. De azt is gondolom, hogy te az a fajta vagy, aki hamar talpraáll, és azt mondja, a fene az egészet, nem hagyom abban néhány komolytalan trehány miatt:) Nem így van?

    VálaszTörlés
  4. Krealady-hez hasonlóan én is igen boldog vagyok, hogy Rita játékában a kék csapatba kerültem. Amikor elindult az egy éves játék, tudtam, hogy nekem kell a legtöbbet várnom, a sor rám kerüljön, de ahogy telik-múlik az idő, biztos vagyok benne, hogy a kék csapat nem hagy majd cserben. Közben meg olvasom a játékban részt vevő másik csoport levelezését és egyik döbbenetből a másikba esem.
    Számomra az egész tisztesség kérdése. És ma, sajnos, ebből igen nagy hiány van. Azért vannak pozitív példák is, bennem ez tartja a lelkesedést. Kívánom Neked, hogy mihamarabb meglásd a pozitívabb oldalt is és visszatérjen a kedved a játékokhoz. Szerintem többen vagyunk, akik komolyan vesszük ezeket.

    VálaszTörlés
  5. A blog írása, vagy megléte nekem nagyon fontos, bár ahogy láthatod, néhány kivételtől eltekintve másoknak az én blogos létezésem nem annyira. Mégis azt gondolom, jó ez, mert látom, hogy mások milyen szépeket készítenek, mennyire kreatívak, sokat tanulok abból, ahogy a többiek megnyilatkoznak dolgokról. Minden féle ember van, olyan is aki profi, és nagyon szerény, kedves, olyan is, aki profi, és ezt tudatja is másokkal, néha arrogáns módon. S van sajnos olyan is, aki játszani szeretne, jelentkezik, aztán nem érdekli.A miérteket ne kérdezd, mert ezt csak ő tudná megválaszolni. Talán beteg lett, vagy nincs pénze, és kellemetlen számára, vagy kikapcsolták a netet, vagy egyszerűen csak nem foglalkozik vele...A blogos játék mindig kockázatos egy kicsit, több okból is, de azért a jóérzésűek kedve töretlen, és a többiek, akik mindig itt vannak, és segítenek, és szólnak pár szót, visszaadják a hitet abban, hogy jó ezt csinálni...

    VálaszTörlés
  6. Szerintem erre nincs jó válasz.... anno én is részt vettem volna egy körbe ajándékozós játékon, én mindenkinek küldtem, de csak egyet kaptam, majd mikor megírtam bánatom a blogomba kaptam még egyet.

    Azóta megfogadtam, hogy soha többet!

    Ja és akik nem küldtek semmit, nem voltak betegek, volt netjük,és blogoltak is......ők azok akik csak kapna szeretnek adni nem:-(((

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Ne légy szomorú!!! Egy kis meglepetés vár a blogomon, kukkants be! ;)
    http://boldogsag-var.blogspot.com/2012/02/figyelem-dijat-osztok.html

    VálaszTörlés
  8. Teljes mértékben megértem a dilemmádat. Nekem ugyan nem volt még rossz tapasztalatom ilyen téren, de tudom, hogy sokan vannak keserű szájízzel a játékok után.

    Esetleg ha megint lesz kedved játékot szervezni, megoldás lehet ha csak azoknak a jelentkezését fogadod el, akikkel nem volt gond korábban.
    Egyébként önös érdek vezérel mikor további játékok szervezésére biztatlak, mert bár csak néhányban vettem részt - mindig elkápráztattak a játékostársak, olyan pazar ajándékokat kaptam:).

    Fel a fejjel és legyen szép hétvégéd!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm,hogy megosztottátok velem a véleményeteket!
    A biztató szavakért pedig külön hálás vagyok:))

    VálaszTörlés
  10. Kedves Latinka! Kérlek szervezz továbbra is játékokat! Én is olyan örömmel vettem részt benne, az hogy én pont azok egyike vagyok akinek a párja eltűnt, mint szürke szamár a ködben arról nem tehetsz. Mindketten megpróbáltuk többször felvenni vele a kapcsolatot, de nem jártunk sikerrel. Én ezt december 31-vel lezártam. :-) És ígérem ha szervezel játékot és az időm engedi részt veszek én is benne. :-) Kérlek ne légy szomorú! Szép hétvégét! Cat

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm,Cat,jó,hogy ilyen megértő vagy:))

    VálaszTörlés