2012. április 14., szombat

Valaki megunt:))

A 200.olvasó után hirtelen 202 lett,majd 201. ???

11 megjegyzés:

  1. Korábban én is jártam már így! Nálam most se jelenik meg olvasóként, mégis mindig szeretettel olvas, és hagy megjegyzést.:) Hova lettek az olvasóink??

    VálaszTörlés
  2. Nálam is tűntek már el, ki tudja, mi okból...

    VálaszTörlés
  3. Megesett ilyen nalam is,csak kisebb szammal...

    VálaszTörlés
  4. Nálam is előfordult már, arra gondoltam , tévedtek...

    VálaszTörlés
  5. Én most megnéztem, és sehol nem találtam magamat Nálad, pedig tudom, hogy bejelentkeztem , így most újra megtettem

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Azért távolítottam el a második megjegyzést, mert kiírta, hogy nem tudja megjelentetni amit írtam, leírtam még egyszer, és lőn, kétszer volt ugyan az a szöveg. Ez a technika ördöge / pedig már nem is péntek 13 van /

    VálaszTörlés
  8. 202 van nyugi:-))
    Amúgy meg nem az szabja meg, hogy hányan iratkoznak fel,mert én olvasok olyan blogot is ahol nincs ilyen izédoboz....ahogy nálam is hiánycikk, mert saját domain:-)

    VálaszTörlés
  9. Én meg nem is szoktam bejelentkezni oda, ahol sokan vannak,csak olvasgatok. Bejelentkezni ott szoktam, ahol csak néhányan vannak, mert tudom, hogy nagy öröm, ha "szaporodnak" az olvasók. Viszont sok helyen hagyok egyéb "nyomot", mert az is fontos, hogy szóljanak az emberhez. :o)
    Eta

    VálaszTörlés
  10. Nálam is viszonylag gyakran előfordul. Szerintem nem annyira arról van szó, hogy ránk un az illető (bár persze biztosan ilyen is van:), hanem pl. törli a fiókját, valamilyen technikai ok miatt törlődik, ilyesmi.

    VálaszTörlés
  11. Ne szomorkodj, már nálam is előfordult, aztán pár nap múlva visszatért. :D Meg majd jönnek helyette mások! :) Máris 207-en vagyunk. :)

    VálaszTörlés