2012. május 4., péntek

Újabb dilemma

Nem először járok így: a nyertes nem jelentkezik. Tudom,közbejöhetett bármi...de láttam más blogban,hogy Alma hagyott megjegyzést,tehát gép közelben volt a napokban.
Soha nem szoktam a játékaimat ahhoz a feltételhez kötni,hogy legyen a játékos rendszeres olvasóm. Ne egy játék kedvéért legyen az, hanem azért, mert érdemesnek tartja rá. Szívesen látok mindenkit egy-egy játék során. De legalább addig követné figyelemmel a blogot, amíg a sorsolás megtörténik. Ez így olyan kellemetlen...
Úgy döntöttem -hosszas tipródás után-, hogy nem szólok Almának. Ha jelentkezik szombat estig, akkor övé az ajándék, ha viszont nem, akkor vasárnap újra sorsolok. Úgy érzem, ez így fair azokkal szemben, akik tényleg megtisztelnek a jelenlétükkel:)

9 megjegyzés:

  1. Nagyon rossz érzés lehet, hiszen az ember maga is izgul , várakozik, amikor játékot szervez....
    Valóban bármi közbejöhetett neki végülis , de teljesen igazad van.

    VálaszTörlés
  2. Ez tényleg egy dilemma. Meddig várjak vagy ne várjak a nyertes jelentkezésére...

    VálaszTörlés
  3. Ebből az esetből az is kitűnik, hogy Te valóban igazságosan játszol, nem adod oda ismerősnek az ajándékot, hanem esélyt adsz mindenkinek! Vannak bloggerek, akiknél látom, hogy egyértelmű, hogy nem sorsolnak, mert kivétel nélkül MINDIG a jó barátnőit "sikerül kisorsolnia"...
    A karácsonyi játékomon ötvenvalahány magyarországi játékos mellett volt egyetlen külföldi is. A szerencse neki kedvezett, pedig majd 3000 ft-ba került így a postaköltség. Fair akartam lenni, és nem "elsumákolni" hogy ő lett a kihúzott, még akkor is ha ez anyagi áldozattal járt!!! És nem bántam meg:))))
    (ezzel természetesen nem azt akartam mondani, hogy aki egy-egy játékon néha az ismerősét húzza ki, az mind kamu. Akinek nem inge....)

    VálaszTörlés
  4. Megértelek, tökéletesen igazad van! Többször jártam így a Zsákbamacskámmal, azért is fektettem le a szabályt, amit már módosítanom is kellett, mert hiába követőm, vissza se néz!... Most a havi, min. 2x kommentelők közül húzok:))) - ciki, de nem érdekel -, így biztos, hogy olyan kapja, aki rendszeresen benéz hozzám. Jellemző, hogy a 177 követőből legutóbb 37 név került a kalapba. Semmi gond, nem kell engem olvasni, amúgy én is beszaladok sok helyre, de akkor ne jelentkezzen a játékra!

    VálaszTörlés
  5. Tökéletesen igazad van, bár Némethné Adrinál én is úgy jártam, hogy elkerülte a figyelmemet, hogy megtörtént a sorsolás. Szerencsére Adri írt nekem. Ettől függetlenül az a véleményem, bánhatja, h nem jelentkezik, hisz olyan szép dogokat készítesz. Én csak tudom, hisz én is nyertem, meg egy bartelezés kapcsán van Tőled egy nagyon szép - kedvenc - könyvjelzőm.

    VálaszTörlés
  6. Én nem értem ezeket az embereket. Erre csak idézni tudok Shakespeare-től:
    "Több dolgok vannak a földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes."

    VálaszTörlés
  7. Sajnos,nekem is kellett mar ujra sorsolnom.:(

    VálaszTörlés