2012. június 5., kedd

Újabbak

Megint medálok születtek:)) meg kellene már szabadulni néhánytól.
Annyit gondolkodom azom,hogyan is működnek ezek a dolgok... A facebookon van egy zárt xszemes csoport. Van ott egy hölgy,aki árulja az xszemes medáljait. Én nem akarom megbántani, távol álljon tőle,de... (talán értitek,mire gondolok). És mindenki el van ájulva tőle,nekem is kell,nekem is... Lehet,hogy az én ízlésemmel van gond???? Bocsánat:))

9 megjegyzés:

  1. De jó, hogy ezt írtad, ezek szerint nemcsak én érzem így. Láttam én is a munkáit, nagyon aranyosak, de... inkább kislányokon tudnám elképzelni. A tieid nagyon tetszenek, ezeket én is hordanám. Ahogy hordom is, amikor tudom azt, amit elcseréltünk. Már sokan megdicsérték, ilyenkor olyan büszke vagyok, mintha én csináltam volna. Szerintem fogok én is hamarosan, csak bogarásznom kell mintákat. Azért érdekes, milyen divatja lett mostanában ezeknek az üveglencsés ékszereknek. :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a medáljaid. Kiváncsi vagyok rájuk élöben is! Konkrétan a boldogság kék madara nagyon érdekelne.:-))

    Amúgy én is gondolkodtam már, hogy hogyan is lehetne értékesiteni dolgokat. Meska: de gondolom neked már van boltod. Vagy még esetleg kézmüves vásárok, vagy piacok....Úgyis itt a nyár...:))) Én már arra is gondoltam, hogy kipakolom itt a kapunk elé ( nem kivülre)...és aki erre jár és érdekli..bejön.:-)) Na de erre Peti mondott egy "barna emberes" történetet, hogy csak azért mennek, hogy feltérképezzék a házat,..igy ez is kizárva.:-(

    Marad a hobbi szintü ajándék varrás és készités.:-))

    VálaszTörlés
  3. Ez nehéz kérdés, én pont most tettem fel egy hasonló kérdést a blogomon, hogy ugye van egy technika, amihez azért sokan hozzáférnek, és vannak az alkotók, akik a technikából egyedit hoznak ki...nehéz érezni, hogy hol vannak a határok plágium és megvalósítás között. És akkor bejön a képbe az üzleti szemlélet, mert ugye egy jól sikerült alkotás pénzt is ér és mi a fontosabb...nehéz kérdések ezek...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépségesek!!
    Gyönyörű a medálalap no és még gyönyörűbb benne a hímzésed :)

    VálaszTörlés
  5. köszönöm,hogy megosztottátok velem a gondolataitokat:) egy kicsit megnyugtat,hogy más is így látja. Lehet,hogy két nap múlva megbánom a bejegyzésemet,de most valahogy a mizantróp időszakomat élem...

    Adri,ezek szerint te tudod.kire gondoltam:) (Nekem meg éppen a te szalaghímzéses medálod van a nyakamban:)))

    Csilla,nem jól gondolod,nincs meskás boltom. Nem vagyok annyira bátor,hogy adószám nélkül belevágjak. Annak az intésére meg egyelőre nincs időm,majd nyáron... Azért "spájzolok" most:))

    VálaszTörlés
  6. Nem volt nehéz kitalálnom. :-) Egyébként az ő sikere és a te bejegyzésed hatására eldöntöttem, hogy én is csinálok egy FB oldalt az ékszereimnek, én úgysem xszemesben utazom, más jellegűeket készítek. Meskás boltom is van, de nem nagyon reklámoztam eddig. Próbálok Zsombi mellett én is minél több ékszert gyártani. Csak én is tartok kicsit az adószám nélküli eladástól, pont nemrég olvastam, hogy a NAV jobban ellenőrzi a neten értékesítőket. Szóval az a 7-es adószám kellene nekem is, bár nem tudom, gyed mellett lehet -e. Ha nem, akkor majd a férjemmel kiváltatom. Csak nekem is utána kellene járnom, hogyan is működik ez.

    VálaszTörlés
  7. Én nem láttam a face-n, akit Latinka említett, de bevallom nem is akarom. Azt is megmondom miért. Latinka munkáit ismerem (igaz csak látásból) és nekem komoly minőséget jelentenek. Rengeteg igénytelen áru kering a neten, én ettől falra mászom. És ez nem csak a hímzésre, ha nem a szappanokra is vonatkozik. Valamelyik nap keresgéltem a Tesz-Veszen és ráakadtam egy szappanárusra. Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg az áruit. Na, jobban tettem volna, ha nem teszem. Szörnyűek, arany árban.

    Pár hete érlelődik bennem egy gondolat, ami megkönnyíthetné a minőségi termékeket készítők dolgát. Ha esetleg érdekel valakit, dobjon egy emailt.

    VálaszTörlés
  8. Köszi,Kismaccs,nagyon kedves vagy:))

    VálaszTörlés
  9. Nagyon nehéz kérdés ez. Szépek és igényesek a munkáid. Viszont tényleg vannak nagyon gyatra alkotások is a neten, mindenféle technikával. Nem tudom azok az emberek ennyire bátrak, vagy csak ennyire képesek és elégedettek vele. Azt hiszem, aki szívét lelkét beleadja saját alkotásába, az a lehető legtökéletesebbre törekszik. Azt is tudja, egyes műveiben hol van a hiba, amit más talán észre sem venne, de ez már a készítőt zavarja, ezért talán nem is adná oda lelkiismeret furdalás nélkül. Ezért vagyunk többen is, akik kacérkodunk az adószámmal, hiszen tudjuk, amit csinálunk az életképes. De mégis van egy kicsi kétely, valahogy az az utolsó lépés még hiányzik. Én azt mondom, rajta! A nyáron én is lépni akarok, tedd meg te is! Aztán majd meglátjuk.

    VálaszTörlés