2009. július 1., szerda

Szörnyű,hogy nem tudok semmit mutatni,holott szorgalmasan hímzek. Dehát titkos munkák készülnek. Részben magazinos, részben ajándékozós, így érthető okokból nem kerülhetnek közszemlére. Majd később.
Gondolom,azért a nyár folyamán lesz alkalmam "csak úgy" hímezni. Ilyenkor szoktam elkezdeni a karácsonyi plasztikdíszek gyártását. Lehet,hogy erre most nem kerül sor.
Sajnos,a lányom térdét műteni kell, egy tesi órai "félrelépés" miatt. Sokáig nem tudták eldönteni az orvosok,hogy vajon elszakadt-e a keresztszalag vagy sem. Az ország másik feléig - Székesfehérvárig - mentünk,míg eldöntötték,hogy igen. Amivel szerintük lehet együtt élni,dehát színésznek tanul a lelkem,csak szüksége lenne a lábára. Szóval,a nyáron valamikor műtét. Most már csak arra várunk,hogy időpontot kapjunk,dehát isten mamai nagyon lassan őrölnek. No és Magyarországon vagyunk... Szabad orvosválasztás ide vagy oda, azért nem úgy van az,hogy én Hevesről Székesfehérvárra akarok kórházba menni. Szóval,kezdek kiakadni a rendszer miatt.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon édesek a kis állatkák! Majd nézz fel a blogomra. :-)

    VálaszTörlés
  2. Remélem mihamarabb megoldódik a helyzet, és meggyógyul a lányka:)

    VálaszTörlés