2009. október 27., kedd

Évkönyves munkám

Visszakaptam az évkönyves hímzésemet. És nem ugráltam a plafonig az örömtől. Pedig nagyon vártam már,mert a minta tetszett,az anyag jó volt,szerettem hímezni is. Szóval,nagyon vártam. Izgatottan bontogattam a csomagot,és rettentő csalódott voltam. Nem tetszik! Ezen a képen nem látszik annyira,mert csalnak a színek,de borzasztó színe van a paszpartunak és a keretnek. Illetve külön-külön nem rossz,de együtt... Én úgy szoktam paszpartut és keretet választani,hogy a hímzés színeivel harmonizáljon. Láthatóan elég sok szín van a naptárban,de sikerült olyat találni a keretezésnél,amelyik nincs benne! És mindezért még fizessek 8800 Ft-ot! Nagyon szomorú vagyok!!!

9 megjegyzés:

 1. A paszpartut a keretező választotta???Tényleg túl erős színű lett.Nem lehet reklamálni?
  A hímzéssel pedig milyen sokat dolgoztál!

  VálaszTörlés
 2. Tudod,ez úgy működik,hogy a kész hímzést elküldöm a szerkesztőnek,aztán várom,hogy mi lesz belőle. Így majdnem mindig meglepetés. Eddig még nem jártam így.

  VálaszTörlés
 3. Hát a paszpartú tényleg nem egy tuti találat. :( Nem tudod szétszedni, s másikat tetetni bele???? Ugyebár a keret a sok, a paszpi párszáz forint. Szerintem megérné. a keret maga nekem tetszik.
  Sajnálom, hogy ekkorát csalódtál. :(

  VálaszTörlés
 4. Sajnálom, hogy csalódtál, és egyet is értek veled. Valahogy nekem sem passzolnak a dolgok. Na és az ára....Nem semmi.

  VálaszTörlés
 5. Szerintem is nagyon drága a keretezés:-(
  Én úgy gondoltam, hogy aki hímez a KM-ba a annak a keretezett kép az ajándék...

  VálaszTörlés
 6. A keretezést fizetni kell. A többi ajándék:))

  Judit,bogarat ültettél a fülembe,lehet,hogy elviszem az én keretezőmhöz,tud-e rajta segíteni.

  Én is éppen azon gondolkodtam,hogy ha a keretezés ennyi,mennyiért lehetne eladni a kész képet...

  VálaszTörlés
 7. Magdi!
  A kék paszpartu tényleg durva. :( más világosabb szín jobb lett volna, a keret viszont tetszik nekem is.
  igen, a keretezés nagyon-nagyon drága sajnos. :( Az én évkönyves órám keretezése is durva volt, majdnem hanyattvágtam magam, amikor mondta Macsi, hogy mennyi, viszont az a keretezés nagyon-nagyon jó lett, a blogomon megnézheted, ha még nem tetted meg. ;)

  VálaszTörlés
 8. Remélem megoldódik a dolog, s megnyugszik a szíved. :) tuti megtudják oldani.
  A keretezés pokoli drága. Akik olvasták nyáron a blogom ott volt egy nagyobbacska kép (esküvőre) aminek a keretezése majdnem 20ezer ft volt. Majdnem elájultam az üzletben. :(
  Egyébként nekem akkro jöttek be nagyon a magazinos keretezések, amikor Napcsi-Andiék kereteztek még... az enyémek még olyanok. Pár dolgot egyeztettem mindig napcsival, s sosem csalódtam az ízlésében. Rég volt... de Igaz volt ;)

  VálaszTörlés
 9. Láttam,Zsuzsa,tényleg jó! Mondom,én sem jártam még így soha,és nagyon remélem,nem is fogok. Ezen meg igyekszem túltenni magam.

  VálaszTörlés