2010. január 29., péntek

Batorba kíváncsi

Mégpedig a táskám tartalmára. Nos,elég nagy gondban vagyok. Nincs ugyanis egy állandóan hordott,és mindenfélével telepakolt táskám.
Eggyel dolgozóba járok. Mivel az út a lakástól az iskoláig kb. két perc,így csak a legszükségesebbeket rejti ez a táska: könyvek,füzetek,tolltartó,pzs., neszesszer. Pénztárca nincs,mert bolt nem esik az utamba. Így kell spórolni:))
Ha hosszabb útra megyek,akkor táskát váltok. Egyébként táskamániás (is) vagyok,amitől a férjem a falra mászik,mert elfoglalom a sok helyet a táskáimmal... Szóval,általában pakolgatok. De azért van némi "alapfelszereltsége" mindegyiknek:pzs.,toll,néhány szem cukorka ( ami általában összeolvad),nedves törlőkendő,és a gyorsan termő blokkok,számlák papírfecnik:)) Ehhez dobom még be az aktuélisan szükséges dolgokat: irattartó,pénztárca,mobil,jegyzetfüzet,és időnként még mi minden!!!!

Mivel a játék már nagyjából körbeért az ismeretségi körömben,így nem neveznék meg senkit,de ha úgy gondolod,kedves Olvasóm,hogy szívesen írnál,tedd meg,és nyugodtan hivatkozz rám!

1 megjegyzés: