2010. január 27., szerda

Januári ajándékok





Ezekről az ajándékokról már írtam,de még nem mutattam meg őket. Nos akkor sorban: a Tiffany-Anditól kapott szépséges virág; aztán a Németné Adritól érkezett készlet; a kreatív füzeteket Mankától kaptam; az xszemes újságot Lonci küldte Angliából; a barátságpárnát pedig egy bécsi hölgy játékán nyertem. Nem volt rossz hónapom! :))
Köszönet még egyszer mindnyájatoknak,hogy játszhattam veletek!

11 megjegyzés:

  1. Nem vagy Te tul szerencsés????? :-))) Még a végén irigykedni fogunk!!!!
    De azért örülünk am annak is ha Te örülsz, Te szerencs lánya!!!! Gratula :-))))

    VálaszTörlés
  2. Az igen, szép kis szerzemények! Én gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  3. Jó sok mindent összehoztál:-)Grt!!!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Fele ennyi szerencse is elég lenne 2 embernek egy hónapban.:-)))) De azért örülök, hogy ilyen sok mindent kaptál.:-))) És még fogsz is!!!:-O. Egy kis apróságot az anyósom is visz be neked(is)holnap. Nekem sajna elromlott a kocsim és nem tudok kimozdulni itthonról.:-(((

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok neked! Igazi szerencsés alkat vagy! :)))

    VálaszTörlés
  6. Köszi,Lányok! Ez részben volt szerencse kérdése,mert csak kettő volt sorsolós,a többi a figyelmességem meg a... kérdése volt. Nem írom tovább,mit fényezzem magam:))))))

    VálaszTörlés
  7. csilla,nagyon kíváncsivá tettél:)) Előre is köszi:))

    VálaszTörlés
  8. Mennyi szépség. Leginkább a virágot irigylem. :) Az év többi hónapjára is ilyen "gazdagságot" kívánok Neked! (mind szerencsében, mind barátságban, mind kedvességben, ..... )

    VálaszTörlés
  9. drága Latinka, igazad van!!!!! Téged mindeki szeret, és ez nem véletlen! Látod itt is egy csomoan örülnek annak hogy Te örülsz :-)))))

    VálaszTörlés