2010. március 3., szerda

NORMÁLIS????


Mármint az az egyén (adott esetben én), aki ennyi alapanyagot halmoz fel? Aida,hímzővászon,takácsvászon,Hubert vászon,fehér,sárga,nyers színű,világoskék,sötétkék,zöld,piros... Mint Gombóc Artúr a csokikat,úgy sorolom:))
Dehát mit lehet tenni,mindig éppen az a szín,méret hiányzik,amire éppen nagy szükségem lenne,így tehát venni kell. Muszáj...

14 megjegyzés:

  1. Igen, igen, normális!!! :)
    Ahhoz a sok szépséghez, amit alkotsz ennyi minden kell!
    (A kép majdnem olyan, mintha én fényképeztem volna. :D Szóval teljesen megértelek.)

    VálaszTörlés
  2. Legalább biztosak lehetünk benne, hogy mindig lesz újabb és újabb Latinka-alkotás! :)

    VálaszTörlés
  3. Latinka! Megnyugtassalak???Nem normális!!!:-))))
    De látnád az én készleteimet....assszem utaltatnál be rögtön az idegosztályra, mert az már nem emberei....(olyan patkányos):-))))
    A Rita szakkörében írt Lidércke-Dorka az AA klubról.( Anonym Anyagfelhalmozók)...azt hiszem Te is én is és még sokan mások tagok lehetnénk.:-)))))
    Tehát a lényeg: Én nagyon megértelek és szerintem nagyon is normális!!:-))))
    De a férjeink mit gondolnak erről???:-)))

    VálaszTörlés
  4. Szerintem az ember lányának soha nem lehet otthon elég hímzővászna, fonala , szalagja , csipkéje ... és még folytathatnám a sort...

    nem normális, de ez van ...(ja, én nem szoktam mutogatni a férjemnek a kézimunkához "feltétlen" szükségeltető újonnan beszerzett cuccokat... :)))

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom normális vagy nem!
    De... ha látnád az én készleteimet festékekből,cserépekből,papír és hungarocell golyókból, kiscsirkékből, szalagból, kis kosárkákból, gyöngyökből ....., biztos beutalnál "valahová" :o))A meg nem kötött fonalakról nem is beszélve! :o))
    Így én is Anonym Anyagfelhalmozó vagyok! :o))
    Ja és természetesen amikor kell sose találom a szükséges festéket, ecsetet, szalagot....stb, és megyek újabbakat vásárolni! :o))

    VálaszTörlés
  6. magdi, megnyugtatlak, nálam is hasonló az ábra. :) :) :)

    VálaszTörlés
  7. És szerinted ez sok????? Húha, akkor mit mondanátok rám??? Csatlakozom az Anonym Anyagfelhalmozókhoz én is. És dugdosom a férjem elől....

    VálaszTörlés
  8. Normális!
    Azért nem olyan sok ez az anyag, bár nekem kevesebb van.:-))

    VálaszTörlés
  9. Kriszti,hány x-et lehet ezekre bökni??
    Ez csak az xszemezés szoros alapanyaga. Azt nem mutatom,hogy egy szekrény tele van mindenféle kellékkel:szalagok,paszpartuk,keretek,óraszerkezet,filc... egy másikban gyöngyök,festékek,gipszkiöntő formák,kreatív könyvek,ecsetek,hungarocell...egy fiókban elkezdett,de azt hiszem,már soha el nem készülő régebbi munkák,még laposhímzés is...egy fiókos szekrénykében négy fióknyi különböző márkájú osztott hímző...egy kosárnyi perlé gyöngyhímző fonal...az újságokról és a kinyomtatott mintákról már nem is beszélek.
    Időnként megértem a férjemet,ha morog,hogy minden az én "kacatjaimmal" van tele.
    Majd egyszer megmutatom a varrókuckómat. Most nem érdekes,mert valamelyik nap rendet raktam:)))

    VálaszTörlés
  10. Képzeljétek! Üveggel foglalkozó, ámde nő létemre, az én szekrényeim is tele vannak ilyesmikkel, amiket Latinka felsorolt! Még megboldogult tancsi néni időkből, "hátha jó lesz valamire" alapon, az összes kismesterségből és egyebekből megmaradt dolog, amit vétek lenne elherdálni!...Ehhez még hozzájön a rengetegféle színes üveg és a megmunkálásukhoz szükséges hozadékok!:))) Én elfoglalom az egész lakást!!! Viszont nagyon toleráns férjem van, ami (AKI!)egy főnyeremény! Nagy mázlista vagyok! Persze neki is megvannak a kis apróságai..:)) Együtt vagyunk nem normálisak és így tök jó!

    VálaszTörlés
  11. Az a személy aki nem halmozza a hobbijához szükséges anyagokat, nem normális. /Akinek hobbija sincs az pláne gyanúúúús...../

    Ilyesmiket gyűjtögetni szerintem kötelező. Én is ezt teszem. :)

    Én normális vagyok. /?/ Mint itt mindenki...

    VálaszTörlés
  12. Ez a beszéd, Cinkepiri!!! De jó, hogy "rendet raktál"!:) Köszönjük!

    VálaszTörlés