2010. július 6., kedd

Fürdőszobára


Ezek az apróságok is a napokban készültek,mégpedig három példányban. Azóta már borítékban vannak,ajándékként végezték:)) Hárman várhatjátok a postást holnap,holnapután:)

9 megjegyzés:

 1. De jók, nekem nagyon tetszenek!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon aranyosak ezek a kis jelzők,
  a levendulás alkotásokkal együtt :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jók!! Biztosan örülnek majd, akik kapják :)

  VálaszTörlés
 4. Kedves Magdi! Nagyon szépen köszönőm, megkaptam a csomagot. Nagy meglepetést okoztál vele. Rengeteg munkád van a borítékban, amit küldtél. Ha lesz fényképezőgépem (most szüleimnél van)teszek fel képet is. Most már mindenki fogja tudni, merre van a mosdó nálunk :o) A lila eperkének külön örülök, és az a monitordísz... Köszönöm!

  VálaszTörlés
 5. Ohohóóó! Igen, az egyik példányt ebből én kaptam, megannyi sok szépség között! Köszönöm szépen, igazán megleptél vele! Gyönyörűségesek a munkáid!

  VálaszTörlés
 6. Andi,Teca! Nagyon örülök,hogy sikerült meglepetést szerezni és tetszik az ajándék. Nagy szeretettel készítettem,mert tudtam,hogy Ti tudjátok értékelni.:))))

  VálaszTörlés
 7. Hozzám is megérkezett, csak aznap váltottam ki reggel, amikor nyaralni indultunk, azért nem jelentkeztem eddig. Tegnap jöttünk haza. Nagyon szépen köszönöm a csomagot, csudaszép a fehér eper (tényleg létezik), és az itt bemutatottak is hasznosak (már én is terveztem hasonló hímzését). Ha a helyükre kerültek, teszek föl képeket a blogomra is az ajándékokról.

  VálaszTörlés
 8. Anikó,nagyon szívesen neked is!

  VálaszTörlés