2010. október 3., vasárnap

AJÁNLÓ - némi érdekeltséggel

Elsősorban a budapesti színházat kedvelők figyelmébe ajánlom az október 4-i és 5-i előadást ( 19 órától ) a Szkénében: Shakespeare Romeo és Júliája egy kicsit más felfogásban,elsősorban a mozgásra,táncra alapozva, a budakeszi Kompánia Színtársulat előadásában. Miért is ajánlom ennyire? Kitaláljátok?

8 megjegyzés:

 1. Csak nem szerepel Sára is????:-))) Gratulálok neki!Ez olyan jó lehet, ha azt csinál, amit szeretett volna!!Neki már egy kicsit teljesült az álma...Ugye??:-)))

  VálaszTörlés
 2. Igen,Csilla,jól gondolod! Ez az első igazi színpadi szerep,ami nem az iskola kötelékeiben van,hanem valódi színházi munka. Nagyon örülünk neki,és persze rettentően dagadozik szülői mellünk:))

  VálaszTörlés
 3. Kár, hogy Békéscsabától messze van. No majd egyszer, ha vendégszerepelni fog az itteni Jókai Színhában, elmegyek megnézni. :-)

  VálaszTörlés
 4. Én is erre tippeltem, csak későn értem ide!:( Nagy szó, gratulálok Sára sikereihez és naná, hogy a Kedves Szülőknek is!:))) Ez igazán jó hangulatjavító, nem?:)))

  VálaszTörlés
 5. Hogy sikerült az előadás???:))))

  VálaszTörlés
 6. Köszi az érdeklődést,Ildi,nagyon jól. Rettentően élvezte,amire a direktor azt mondta,hogy baj,mert akkor menthetetlen:))

  VálaszTörlés