2011. augusztus 11., csütörtök

????

Ha belépek a blogba,állandóan felugrik egy ablak,invitálva az Egyesült Államokba:)) Nálatok is van ilyen? Hogy lehet eltüntetni?????

8 megjegyzés:

 1. Miért nem szeretnél menni, ha ilyen szívesen invitálnak?
  Viccet félretéve, én még nem találkoztam vele.

  VálaszTörlés
 2. Nekem is felugrott, ahogy az oldaladra léptem. A jobb felső sarokban a kis close felirattal be tudod zárni. Viszont többször is felugrik, most, hogy kommentelésre klikkeltem, akkor is. Esetleg a beállításoknál nézd meg, nem engedélyeztél -e véletlenül reklámot, vagy valami mást. Más tippem nincs.

  VálaszTörlés
 3. Arra rájöttem,hogy kell bezárni,de én el akarom tüntetni,mert nagyon idegesít! Tegnaptól ugrál itt nekem,nem babráltam a profilomban,hogy elállítottam volna valamit.
  De azért köszi:)

  VálaszTörlés
 4. Itt van ni, jobb oldalt, tényleg, az előbb alul volt. Szerintem nézd meg azért a beállításaidat, hátha véletlenül valami elpiszkálódott.

  VálaszTörlés
 5. Sajnos, nem a Te készülékedben van a hiba :-( Nálam is itt van, és gyanítom, sokunknál. Ez amolyan kéretlen reklám....Nem igen tudunk mit csinálni vele - szerintem.De van ettől rosszabb is.

  VálaszTörlés
 6. A fene! Azért ez dühítő,hogy kéretlenül bombázzák az embereket!

  VálaszTörlés
 7. Nekem is itt van alul, egy hosszú csíkban és nincs close felirat!:(
  Talán láttátok, nekem meg napokig a blog neve mellett és a legalján, volt egy fekete-fehér behajtani tilos tábla!!! Többeket kérdeztem, de, mint kívülállók nem tudtak "belém menni", így kénytelen voltam magam... Kiderült, hogy a név alatti képfeltöltésnél vigyorgott, mint kép!!! Csak törölni kellett! Vajon ki tud oda betenni egy ilyet???

  VálaszTörlés
 8. Hát ez nagyon dühítő, hogy a csudába tudják berakni kéretlen?! De jó lenne egy gyöngyös számítógépőrült! :-)

  VálaszTörlés