2011. november 13., vasárnap

Szeretik a munkáimat:((



Legalábbis a Magyar Posta dolgozói,így inkább megtartják maguknak,mint hogy eljuttassák a címzetthez:((
Nem túl értékes két uzsonnázó szalvétát adtam fel,és úgy gondoltam,most nem gazdagítanám a postát ilyen-olyan különdíjakkal. Nem jól tettem.
Mint mondtam,nem túl értékes dolgok,de én megígértem valakinek,vártak rá és nem utolsó sorban vártam vele.
Milyen dolog az,hogy az alapszolgáltatással már nem megyünk semmire????
Most gőzerővel varrhatok másikat,hogy holnap postára tudjam adni kétszer annyiért,különszolgáltatásokkal.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom! :(
    Sajnos azt tapasztalom, hogy ma már az élet minden területén az alapszolgáltatás már majdnem olyan, mintha nem is lenne... :/

    VálaszTörlés
  2. Teljes mértékben megértem a felháborodásodat...:(

    VálaszTörlés
  3. Sajnos sokszor még a különszolgáltatással sem megy sokra az ember, mert akkor is képesek eltüntetni a csomagot. Annyi előnyük van csupán, hogy talán nyomon lehet követni.

    VálaszTörlés
  4. Sajnálom, hogy így jártál. Nem az a lényeg mennyi érték van benne, hiszen egy kézzel írott levél is lehet annyira értékes, ami pótolhatatlan. Az a lényeg, hogy megvesz az ember egy szolgáltatást és nem kap érte semmi. Nem csoda, ebben a világban a tanárok nem tanítanak, az orvosok nem gyógyítanak(tisztelet a kivételnek) szóval néha már a szemünk sem rebben az ilyen "kellemetlenségektől".

    VálaszTörlés
  5. Sajnos a külön szolgáltatás sem biztosíték semmire ha valami eltűnik, csak jó sokba kerül.
    Nálam az újságoknak szokott rendszeresen nyoma veszni és persze én érzem magam kellemetlenül mikor írom a leveleket, hogy bocsi de már megint nem kaptam meg...

    Nem véletlen, hogy egyre többen váltanak futárcégekre. Sajnos a díjak egyelőre túl magasak, de talán eljön majd az az idő amikor számunkra is megfizethető árakkal dolgoznak.

    VálaszTörlés
  6. Sajnálom, hogy ez előfordult veled is! Én is mindent ajánlva adok már fel, irtózatos áron, mert máshogy nem garantált a siker... Velem is volt már ilyen, hogy nem ért oda, ráadásul azt meg sem kell említenem, hogy az elsőbbségit is felesleges kifizetni, mert soha nem fog másnapra odaérni! Tapasztalat...

    VálaszTörlés
  7. Frivolina,én még tanítanék,de annak meg a gyerekek nem örülnek:))))

    VálaszTörlés
  8. Én is hányszor jártam már így! Olyan bosszantó! A hímzés meg hiába kicsi, minden x-ben benne van az ember kezének munkája, vagyis értékes!

    VálaszTörlés