2017. január 31., keddMéretes könyvjelző készült :) Talán azért ekkora,mert gyöngyszövésre tervezett minta. Dehát nem tudtam neki ellenállni.
Egy időben nagyon sok időt töltöttem a Pineresten,elkapott a mintagyűjtési vágy. Igaz,még manapság is szétnézek,mindig találok valami újat. Tudom,hogy a nagy részét soha nem fogom elkészíteni,de valahogy megnyugvással tölt el,hogy ha szükségem van bizonyos témában mintára,akkor nem kell mástól kunyerálnom,a gyűjteményemben mindig találok megfelelőt.
Amúgy is nagyon idegesít,ha egy facebookos csoportban megmutat valaki egy kész művet,akkor százan ugranak a mintáért...

5 megjegyzés:

 1. Szép lett, igazi vidám, tavaszi színei vannak. Elkérhetem a mintáját? :-) Bocs, nem tudtam kihagyni. Én egyébként ezért nem vagyok már régóta tagja ezeknek a csoportoknak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)
   Tényleg régen találkoztam veled,de itt legalább újra összefuthatunk :)

   Törlés
  2. Igen, úgy tűnik, most már végre hozzászólásokat is tudok írni. Sokáig nem ment valami rendszerprobléma miatt. De azért én nyomon követtem a hímzéseid itt is és FB-on is. :-)

   Törlés
 2. Szép lett! :-)
  És igen, én is így jártam éppen januárban egy facebookos csoportban. Nem azért, hogy nem szívesen küldöm el a mintát, csak tudom, hogy akik kérték soha nem fogja kivarrni, csak egyszerűen kell neki.

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés