2010. július 26., hétfő

Hűtőmágnesek



Az utóbbi egy-két hétben készültek ezek az apróságok,hűtőmágnesként fogják végezni
Emellett készen lett egy magazinos hímzés,amit érthető okokból még nem mutathatok,valamint készül egy terítő,megrendelésre.

Az utóbbi időben foglalkoztat a Meska. Már annyi hímzett dolgom van itthon,hogy képet például már nem tudok hová tenni. Ismerőseim már mindannyian kaptak tőlem ilyen ajándékot,nem szeretném,ha ráunnának. Varrni viszont muszáj! No és az sem ártana,ha lenne belőle egy kis hasznom. De nem tudom,érdemes lenne-e belevágni. Eladhatóak vajon ezek a dolgok? Mennyire tekinthető egyedinek,hiszen a minta nem az én ötletem. Sok a kétely...
Ti mit gondoltok erről? Szívesen venném,ha elmondanátok a véleményeteket,illetve a tapasztalatotokat.

7 megjegyzés:

  1. En orulnek,ha toled vasarolhatnek.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem, próbáld meg!!Sokan vannak ,akik szívesen vásárolnak kézzel készített dolgokat, főleg, ha nem tudják megcsinálni maguknak.Rajta!!:-))

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is próbáld meg, mert a te üde, kedves hímzéseidnek biztosan lesz keletje. Picit problémás az ára, hiszen egy x-szemes munkán azért sokat kell böködni, míg pl. egy filc vagy egy gyurma gyorsabban megvan, viszont a vevő nem érzékeli a különbséget. Szűrd ki a hímzés technikával készített portékákat, és próbáld belőni magadnak, hogy mennyiért vagy hajlandó megválni időigényes munkáidtól.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek a hűtőmágneseid! Olyan vidám-szinesek!
    Szerintem is próbáld meg a Meskát! Anno a kezdetekben nekem Andi ajánlotta...de nekem nincs sajna semmi kiemelkedő technikám, amit felrakhatnék!!!:-(( De neked olyan szépek az X-szemes dolgaid. Nézelődj, hogy mit mennyiért adnak, és neked megéri-e kb. ugyanolyan volumenő dolgot, annyiért adni!!! És vágj bele!!!! Én szorítok neked!!!

    VálaszTörlés
  5. Egy próbát megér, nem? A munkáid szépek, biztosan kelendőek lesznek!

    És köszönöm, hogy velem játszol.

    VálaszTörlés