2010. október 18., hétfő

Gaby Erika ajándéka

Mivel odaért a csomag Gabihoz,így megmutatom,mit kapott még az ollótartó mellé: hímzőfonalat,alapanyagot xszemeshez és egy hóemberkét. Gabi most barátkozik a keresztszemessel,remélem,hasznát veszi ezeknek az apróságoknak.

6 megjegyzés:

  1. Bizony hasznát veszem ! Azt szeretném kérdezni, hogy abbol a finom fehér anyagból mit készithetnék, tudom sokmindent, de annyira szép és finom, hogy nem szeretném csak úgy elpazarolni. Ha van ötleted örömmel fogadnám. Mintákat, találtam sokat a neten, de ha tudsz te valami különlegeset és szépet annak mégjobban örűlnék. Előre is köszönöm.:)

    VálaszTörlés
  2. Légy oly kedves,ne oktass ki,van elég dolgom,előfordul,hogy elfelejtettem feléd jelezni,Gabinak viszont nem,és ő a párom,legalábbis az én tudomásom szerint. Nem szokásom ilyen stílusban beszélni,de ha én olyanban kapom,amilyenben,nyilván nem leszek cukorfalat.
    Igen,olyan néven jelentkeztem,a láncban viszont Elza név volt,bőven megfelelt volna,becenév,egyébként Melinda vagyok,de mint már írtam,inkább hagyd ki,mint hogy "vagy mi a neved" kiegészítést használj. Aztán csókolom.

    VálaszTörlés
  3. Mellesleg pedig a myxomatosis@citromail-hu-n elérsz,ha valami gondod van,megköszönném,ha nem a személyes blogomba tennél megjegyzéseket.

    VálaszTörlés
  4. Látod,ez köztünk a különbség:én itt hagyom a bejegyzésedet,nem törlöm ki,mint te az enyémet,ugyanis ez nem engem minősít. Részemről ennyi,és legközelebb légy szíves kímélj meg a jelenlétedtől. Még mindig azt mondom,hogy a stílus maga az ember..:))

    VálaszTörlés
  5. Még valami: köszi a címet,de semmi olyat nem szándékozom megosztani veled,ami magán jellegű lenne. Ami a játékkal kapcsolatos,az természetesen itt fog megjelenni a blogban.

    VálaszTörlés