2010. október 19., kedd

Újabb

Ma ismét ajándékot kaptam,ezúttal Lekitől. Nézzétek ezeket a gyönyörűségeket!Finom színek,elegáns minta,aprólékos kidolgozás. Nem találok szavakat,egyik szebb,mint a másik.
És azok a finomságok! Hmmm...
Leki,nagyon szépen köszönöm!


Két rohanás között melengetik a szívemet ezek az ajándékok. Már alig várom a hétvégét. Pontosabban a vasárnapot,mert szombaton még munka van. Én szervezem a suliban az október 23-i megemlékezést. Aki csinált már ilyet,tudja,mivel jár. Egy osztályból nem találok annyi ügyes gyereket,hogy velük ki lehessen állni. Három-négy osztályból pedig nagyon nehéz összehangolni a próbákat,szinte lehetetlen mindenkinek megfelelő időpontot találni. Rengeteg rohangálás,szervezés stb. Ráadásul ez lesz a városi műsor is 23-án.
És hogy teljes legyen a sor,nálunk ilyenkor ún. Eötvös-nap van,nincs tanítás,különböző előadások,rendezvények vannak. Persze ott is ténykedni kell,csináljunk már kézműves foglalkozást,meg kiállítást. Jó,de mikor????
Hab a tortán:mindezt munkaköri kötelességként,egyetlen túlórát sem számolnak el érte.

8 megjegyzés:

  1. Kitartás! Mindjárt itt az őszi szünet. Már én is úgy várom :-))

    VálaszTörlés
  2. Hú, Latinka, irigyelhetlek? :) A program sem piskóta, de annyi ajándékot kapsz, hogy csoda! :))
    Voltatok már Szalontán? Mostanában kicsit le vagyok maradva az olvasással, de remélem nem késtelek le.

    VálaszTörlés
  3. Húha! Ez gyönyörű, Leki nagyon ügyes, irigyellek!Nekem nagyon tetszik.
    Hát ez az! Mikor??? Majd megpróbálok ráállni az Eötvös napi "sarkunkra"!:DD

    VálaszTörlés
  4. Andici,ha megyünk,arról tudni fogsz,nem úszod meg! Új terv született,miszerint átkerült tavaszra a kirándulás.

    Tipikos: :)))

    VálaszTörlés
  5. De szépek!! Ezeket nem is láttam! Igaz, téged se nagyon...

    VálaszTörlés
  6. OHH! Még a végén kiderül, hogy én többet találkozok veletek, mint ti a suliban egymással!!! Ja, hogy ott dolgozni kell???:-))) Pofátlan vagyok??:-)))
    Az ajándékod meg nagyon tetszik. Tényleg olyan finom munkának látszik!!!Nagyon szép!! Azt hiszem én is irigyellek kicsit.:-))

    VálaszTörlés
  7. Kedves Latinka

    Először is kissé modortalannak tartom az "Elza,vagy mi a neved" megszólítást...ha nem tudod,hagyd ki,és csak a szöveget írd,mellesleg pedig ott a láncban,szóval így méginkább modortalan
    Nyilván megértem,hogy rámszóltál,postázzak,ezt viszont meg lehet oldani e-mailben is
    Gabi nem tudom,említette-e,bár a komment alapján nem hiszem,de írtam neki levélben,nem kapta meg a csomagot,én feladtam,de sajnos máskor is fordult ez már elő velem itt,ahol lakom,nyel a posta...Gabi,bár azt mondta,ne küldjek másik csomagot,természetesen fogok,még pedig a jövő hét elején,akkor van módom,ha minden jól megy felmenni fehérvárra,ha onnan adom fel,nem szokott gondom lenni,de csak ezért nem utazok,az ajándékpárom ezt megértette,nagyon kedves volt. Itt már olyan is fordult elő,hogy amit feladtam,pár nap múlva a postásnő nyakán láttam,és hozzámvágta,hogy bizonyítsam be,hogy az általam feladott csomagból van...igyekszem iparkodni,hidd el,nem baromságból jelentkezem az ajándékláncra:(

    VálaszTörlés
  8. Hogy mi a modortalan,arról nyithatnánk vitát,de ehhez nincs kedvem. A helyzet az,hogy ez a játék az én játékom,és ha nem tudod elfogadni a feltételeket,akkor nem kell jelentkezni rá. Azt hiszem,az a minimum,hogy ha valami probléma van,akkor jelezzük.Ennyi,több megjegyezni valóm nincs. Azért azt hiszem,végignézhetnéd a több,mint 500 kommentet,talán lenne mit tanulni...

    VálaszTörlés