2010. február 5., péntek

Már megint másról beszélek

Úgy látszik,ez egy ilyen hét.
Szóval,a következőről lenne szó. A lányom egy alapítvány által fenntartott iskolában tanul Pesten. Valamikor novemberben azzal jött haza,hogy elképzelhető,hogy a félévi vizsgák után bezárják az iskolát. Jól megnyirbálták az állami támogatást,nincs pénz. Sokáig frászban voltunk,mi lesz,ha tényleg bezárnak. Oda az eddig befizetett tandíj,no és hol találunk év közben egy másik hasonló profilú iskolát,amelyik átveszi őket? Hál'istennek, a vezetőségnek sikerült valahonnan egy kis pénzt előkotorni. Úgy gondolom,ezzel minden felhő nem oszlott el,csak egy kicsit előkandikált a nap.
Lényeg a lényeg,arra gondoltam,hogy megkereslek Benneteket,virtuális ismerőseimet,és megpróbálok segítséget kérni. Létezik ugye az a bizonyos 1%,amit az adónkból felajánlhatunk. Tudom,a legtöbben oda utaljuk,ahol a gyerekünk tanul. De hátha van közöttetek olyan,aki nincs elkötelezve semerre,titeket szeretnélek megkérni,ha lehetséges,ennek az alapítványnak adjátok,legyetek szívesek.
Aki úgy érzi,tudna ezzel segíteni,kérem szépen,keressen meg e-mailben,és akkor írok részleteket.
Elnézést kérek,ha valakit esetleg zavartak ezek a sorok,dehát az anyai szív...

6 megjegyzés:

  1. A párom még nem döntött hova adja, én a mentőknek adom évek óta, de jelentkezz, csütörtökön megyek a könyvelőhöz!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kedves vagy,köszönöm szépen! Holnap szkennelek lapot,elküldöm,és majd eldöntitek.

    VálaszTörlés
  3. Magdi!!! Nekem is küldj. Tudod a mailem. (judit006) Ugyan én az utolsó vasat is visszaigénylem, meg a férjem is, de könyvelőironk van, mint talán tudod, s s legtöbb ügyfél (meg ugyebár a halomnyi alkalmazottjuk ) ránk bízza, hogy küldjük már valahova... szóval lehettek ti is!!! kellenének az adatok, mert pont most vannak nagyobbacska szja-k. :) (vállalkozóknak) (s tojnak rá hogy álambának hagyjuk vagy megy alapítványnak. ezt közlik is, szóval tiszta a lelkiismeretünk. )

    VálaszTörlés
  4. Judit,Te egy angyal vagy!!!! Köszi!!:)))))

    VálaszTörlés
  5. Az anyai szív... :) Mi is mindig az ovinak adjuk, és jó lenne, ha többet is tehetnénk, szóval megértem, hogy tenni próbálsz. :)
    Köszönöm a szülinapi jókívánságot. Sok szerencsét a játékhoz! :)

    VálaszTörlés
  6. Messze vagyok én az angyalságtól. :) De ha tudok segítek.

    VálaszTörlés